Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، اصغر مصاحب امروز در حاشیه رویداد ملی طرح های نواور و استارت آپی صنایع کوچک و متوسط در نشست خبری، اظهار داشت: برگزاری رویدادهای استارت آپی، یک برنامه از مجموعه برنامه های سازمان صنایع کوچک است که در راستای بهره گرفتن از ظرفیت های داخلی و حرکت به سمت فرایند ایده تا پدیده که در صنعت ما کاربرد بسیاری دارد، انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای رفع نیاز کل صنعت و پویایی در این زمینه تا کنون نزدیک به ۶۰ رویداد در سطح کشور برگزار شده است.

مصاحب با عنوان اینکه برگزاری جنین رویدادی جزو مهمترین برنامه های سال جاری و اینده سازمان قرار گرفته است، تصریح کرد: ابلاغ این برنامه ها با توجه به ظرفیت استانها و بر اساس نیازهای صنعتی کشور وجود دارد و گزینشی از برگزیده شدگان کشور طی یک سال اخیر انجام شد.

معاون سازمان صنایع کوجک کشور با اشاره به ۱۰۶ ایده برتر، گفت: از بین ایده ها طی ۳ مرحله داوری، امروز به ۱۰ ایده رسید.

وی با عنوان اینکه از بین ۱۰ ایده ۳ ایده برتر انتخاب خواهد شد، تصریح کرد: این فرایند در طول سال جاری جزو برنامه های اصلی سازمان خواهد بود.

مصاحب با اشاره به توزیع فرایند برگزاری رویداد، اظهار داشت: کل فرایند از دریافت ایده تا داوری بیش از ۲ تا ۳ روز زمان لازم داشت لذا برگزیدگان رویدادهای استانی با دو مرحله ممیزی به رقابت نهایی رسیدند.

وی گفت: کمتر رویدادی با این حجم استقبال بتوان در کشور برگزار کرد و مشابه این رویداد در سازمان دیگر هم وجود نداشت.

معاون شرکت شهرکهای صنعتی کشور به حضور ۵۰۰ متقاضی در رویداد روز گذشته و انجام مذاکرات رودررو، تصریح کرد: طبق برآورد انجام شده بیش از ۲۰۰ تفاهم نامه، منعقد شد که به نوبه خود بی نظیر است.

وی با اشاره به ظرفیت و پتانسیل استان البرز در برگزاری چنین همایش و برنامه های بزرگ کشوری تاکید کرد: برای برگزاری رویداد استارت آپی، دو استان دیگر متقاضی اجرای آن بودند که این مهم به دلیل پیگیری مدیرعامل شرکت شهرکهای البرز به این استان محول شد و از این انتخاب رضایت کامل داریم.

مصاحب در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی بر نتایج این رویداد بدون حضور کارشناسان خارجی، اظهار داشت: این رویداد و رفع نیاز با حضور دو کشور ترکیه و کره جنوبی، برنامه ریزی شده بود و صرفا برای نشست تبادل فناوری بود لذا تعداد متقاصیان برای رفع نیاز به حد کافی نرسید و از طرف دیگر کارگزاران و مشاوران صنایع کوچک استان و سازمان، جمع بندی شد که نیازهای واحدهای تولیدی توسط ظرفیت داخلی رفع شد و مشکلی بابت عدم حضور کارشناسان خارجی نداشتیم.

وی ادامه داد: پیش از این بر اساس تفاهمی که با سایر کشورها داشتیم، نشست های مشترک برگزار شده است و فواید این مذاکرات را نمی توان کتمان کرد ولی داشتن ظرفیت داخلی در جایگاه خود، دارای نقطه قوت خواهد بود.

این مدیر صنعتی با عنوان اینکه کارشناسان خارجی برای روز دوم و ارائه ایده های استارت آپی دعوت نبودند، تصریح کرد: تبادل فناورانه به صورت محدود بر اساس نیازهایی که به آنها اعلام کردیم، برنامه ریزی شده بود لذا طرح و ایده های فناورانه به هیچ عنوان در اختیار آنها قرار نمی گرفت.

معاون شرکت شهرکهای صنعتی کشور در ارتباط با حمایت لازم به استارت آپ های برتر این رویداد، گفت: در سطح کشور و بر اساس دستورالعمل ابلاغی سازمان به استانها از مجموع فناور به طور عام و از مجموع استارت آپ ها به صورت خاص، حمایت می شود.

وی افزود: این حمایت در زمینه های زیرساختی و تجاری سازی برای استارت آپ ها، شامل استقرار رایگان در مراکز خدمات فعالیت کسب و کار در سطح استانها، خواهد بود.

مصاحب به کمک هزینه برای جذب نیروی انسانی و خرید تجهیزات به عنوان تسهیلات به استارت آپ ها اشاره و تصریح کرد: چنانچه سرمایه گذاران در این زمینه تمایل به مشارکت داشته باشند، سازمان شهرکهای صنعتی کشور و شرکت های استانی این ارتباط و تعامل را فراهم خواهند کرد تا برای ایده های موفق سرمایه گذاری شود.

در پایان این نشست خبری و با داوری ۱۰ ایده فناورانه استارت آپی، آرمان اعظم پور، ایده پرداز ساکن شهر کرمانشاه که با ساخت شارژ خورشیدی موبایل و لپ تاپ در این رویداد شرکت کرده بود، موفق به کسب رتبه برتر شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان البرز استارت آپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۰۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ از ۸ تیر ماه

به گزارش خبرنگار مهر، علی حکیم جوادی رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای امروز در نشست خبری که با محوریت بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر، تجارت الکترونیک (الکامپ) برگزار شد با اشاره به زمان برگزاری نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ گفت: نمایشگاه الکامپ امسال از ۸ تیر تا ۱۱ تیرماه به مدت چهار روز با حضور عوامل مختلف مجموعه استارت آپی و شرکت‌هایی که سالیان سال در این حوزه فعالیت می‌کردند شروع می‌شود.

وی افزود: بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ، قدمت ۳۰ ساله دارد و انتظار می‌رود مشکلی نداشته باشیم و از تجربه‌های خوب در این نمایشگاه برخوردار شویم.

حکیم جوادی در ادامه با بیان اینکه استارتاپ‌های بزرگ جز موضوعات مهم کشور هستند ادامه داد: بخش عمده کار و جلسات خود را متمرکز بر توسعه بخش استارت آپی کردیم و آینده کسب و کارها عمدتاً در بخش استارتاپ‌ها است که این صرفاً مختص کشور ما نیست و در کشورهای بزرگ نیز همین مسیر در حال طی شدن است.

حکیم جوادی در ادامه با بیان اینکه جلسات همفکری مختلفی با پلتفرم‌ها و بازیگران اقتصاد دیجیتال برگزار شده است تصریح کرد: شعار امسال نمایشگاه همه با هم برای اقتصاد دیجیتال است و امسال با نگاهی نوآورانه و خلاقانه به حوزه استارت آپی و پلتفرمی نگاه می‌کنیم.

وی ادامه داد: نقدی که به سال گذشته وارد بود به این مساله ارتباط داشت که زمان برگزاری آن تغییر کرد و برخی از استارتاپ‌ها نمی‌دانستند قرار است این نمایشگاه برگزار شود یا نه و فقط یک ماه برای تصمیم‌گیری فرصت داشتند به همین دلیل شاید به آن شکل موفق نبود و به آن نقد وارد شد.

حکیم جوادی افزود: تصمیم داریم پنل هایی برای پرسش و پاسخ در خصوص مشکلات استارت آپی داشته باشیم و از طرفی بخش‌های ذیربط در آن حضور داشته باشند و تعامل برقرار باشد تا مشکلات حل شود.

رضا حیدری عضو هیأت مدیره نصر تهران و شورای مرکزی نصر کشور در ادامه به جزئیات نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ اشاره کرده و افزود: این نمایشگاه ابزار مناسبی برای رونق و توسعه کسب و کار و امیدی برای فعالین حوزه کسب و کار اینترنتی است، گفت: ۳۰۰ شرکت برای نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ شرکت کردند و حدود ۵۰ متقاضی ثبت نام در حوزه استارت آپی داشته‌ایم که تاریخ ثبت نام تا ۲۰ اردیبهشت ماه بود که این مهلت تا پایان اردیبهشت ماه تمدید می‌شود و سایت الکامپ برای متقاضیان شرکت در این نمایشگاه باز است.

وی به معیار حضور ۵۰ شرکت استارت آپی اشاره کرد و افزود: این ۵۰ شرکت فعلاً در پیش ثبت نام اولیه هستند و معیار ارزیابی توسط تیم ارزیاب استارت آپی انجام می‌شود و در نهایت به عنوان شرکت استارت آپی حضور خواهند داشت.

حیدری همچنین گفت: سال گذشته الکامپ پس از کرونا برگزار شد و برخی این احساس را داشتند که شاید نمایشگاه آن‌طور که باید مورد اقبال قرار نگرفت اما امسال سعی داریم الکامپ را به استاندارد خودش برگردانیم تا مؤثرتر از گذشته باشد و موضوعات مختلف را پیگیری کنیم.

در ادامه این نشست آرش برهمند مدیر الکامپ استارز و مدیر محتوایی الکامپ گفت: الکامپ استارز افزونه استارتاپی نمایشگاه الکامپ است که تا کنون ۶ دوره برگزار شده است. در آخرین دوره نمایشگاه الکامپ، ۵ سالن و ۶۰۰ تیم در بخش استارز شرکت داشتند. تمرکز این بخش روی استارتاپ‌ها و گرایش‌های جدید در این بخش است و امسال قرار است با شکل جدید نمایشگاه الکامپ استارز را داشته باشیم.

کد خبر 6100332 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • اینوتکس ۲۰۲۴ میزبان ۳ نوآوری ایرانی
  • کسب رتبه اول کشوری اردبیل در صدور اسناد اراضی کشاورزی
  • آغاز برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ از ۸ تیر ماه
  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • کشورهای اروپایی با بیشترین تولید ناخالص داخلی
  • برگزاری سومین نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی انرژی در سال ۱۴۰۳
  • برگزاری رویداد ملی «عطر و رایحه ایرانی» در کاشان
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • رویداد استارت آپی در گنبدکاووس با رنگ و بویی انتخاباتی