Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- در این مقاله روش اتصال اینترنت موبایل به تبلت و کامپیوتر را آموزش می دهیم.
به گزارش خبرگزاری آریا، امکان استفاده از گوشی اندروید شما به‌عنوان مودم وای‌فای، می‌تواند قابلیت فوق‌العاده‌ای به‌حساب آید.
این کار می‌تواند هزینه‌های استفاده از وای‌فای در هتل‌ها را کاهش دهد. شما می‌توانید فقط با چند ضربه و انتخاب چند گزینه، اتصال داده‌ی تلفن خود را به لپ‌تاپ یا تبلت برقرار کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این مقاله، روش استفاده از گوشی به‌عنوان مودم وای فای را آموزش خواهیم داد و به شما خواهیم گفت این روترهای مجازی چگونه می‌توانند در دورزدن محدودیت‌ها مؤثر باشند.

روش استفاده از گوشی به‌عنوان مودم وای فای
این ویژگی در تمام گوشی‌های هوشمند اندروید وجود دارد؛ مگر آنکه شرکت مخابرات بخواهد آن را لغو کند. شما باید وارد تنظیمات گوشی شوید و از بخش شبکه و اینترنت (Network & Internet)، گزینه‌ی Hotspot & tethering را انتخاب کنید. به‌خاطر داشته باشید این بخش در برخی گوشی‌ها متفاوت است؛ اما ویژگی‌های اصلی آن یکسان هستند.
برای اتصال به اینترنت بی‌سیم، روی گزینه‌ی Wi-Fi Hotspot ضربه بزنید. در پنجره‌ی جدید بازشده، گزینه‌هایی برای نام شبکه، امنیت، رمزعبور و پهنای باند مشاهده خواهید کرد. شما می‌توانید تمام این موارد را ویرایش کنید یا اگر تمایل دارید، آن‌ها را به‌عنوان پیش‌فرض قرار دهید.

تنظیمات وای‌فای
نام هات‌اسپات SSID است و زمانی‌که با لپ‌تاپ یا تبلت به آن متصل شوید، به‌راحتی مشاهده‌ می شود.
با نام‌گذاری شبکه، اشتباهی رخ نخواهد داد و می‌توانید کار خود را به‌راحتی انجام دهید. درصورت تمایل، می‌توانید امنیت را غیرفعال کنید؛ اما باید بدانید این کار باعث می‌شود هر شخص دیگری در محدوده‌ی شما بتواند به شبکه متصل شود. با خارج‌شدن از این بخش، می‌توانید امنیت HotSpot را برقرار کنید. برای دیدن سایر تنظیمات، کافی ا‌ست روی گزینه‌ی Advanced ضربه بزنید.
شما می‌توانید از بخش Hotspot Password به‌منظور مشاهده‌ی رمز اتصال ایجادشده به‌وسیله‌ی گوشی استفاده کنید. این مورد مشابه برچسب مودم وای فای است که معمولا در پایین مودم وای فای یافت می‌شود. شما می‌توانید رمزعبور را تغییر دهید، اما به این کار نیازی نیست.
آخرین گزینه‌ی پیش روی شما، باند است. باند پنج‌گیگاهرتزی قدرت زیادی دارد و اگر چندین شبکه‌ی بی‌سیم خانگی در نزدیکتان قرار دارد، می‌تواند عملکرد بهتری داشته باشد. همچنین، لپ‌تاپ یا تبلت شما هم باید از آن پشتیبانی کند.
سرانجام سوئیچ را روشن یا خاموش کنید تا آماده‌ی اتصال شوید.
هم‌اکنون، می‌توانید به لپ‌تاپ خود هم مشابه روش‌های اتصال به سایر شبکه‌های وای‌فای متصل شوید. پس از آنکه کار شما تمام شد، باید HotSpot گوشی خود را خاموش کنید. این کار باعث جلوگیری از هدررفتن باتری و استفاده از داده‌ها خواهد شد و درنهایت، به گوشی شما اجازه می‌دهد به سایر شبکه‌های بی‌سیم هم متصل شود.

آیا Tethering در اندروید بلاک شده است؟
برخی از اپراتورها قابلیت Wi-Fi Hotspot را در گوشی‌های اندروید مسدود می‌کنند. درحقیقت، آن‌ها نمی‌خواهند بتوانید از اینترنت گوشی در لپ‌تاپ استفاده کنید و ترجیح می‌دهند شما را به خرید بسته‌های اینترنت جداگانه وادار کنند.
تغییراتی از سیستم‌عامل اندروید 6 و جدیدتر انجام شده که باعث می‌شود کار دورزدن این محدودیت‌ها برای برنامه‌ها سخت‌تر شود. با اینکه هنوزهم این کار انجام خواهد شد، باید برنامه‌ای مخصوص دسکتاپ نصب کنید.
یکی از بهترین برنامه‌ها PDANet+ است که با محدودیت استفاده از فروشگاه گوگل‌پلی، به‌رایگان می‌توان آن را دریافت کرد. شما می‌توانید با خرید درون‌برنامه‌ای و پرداخت 7/99 دلار، از همه‌ی قابلیت‌های آن بهره ببرید. استفاده از این برنامه ساده است و فقط باید حالت اتصال خود را انتخاب کنید و درنهایت، نام کاربری و رمزعبور را در برنامه‌ی دسکتاپ قرار دهید.
یکی دیگر از قابلیت‌های این برنامه را می‌توان مخفی‌کردن حالت Tethering عنوان کرد.
این برنامه به شما اجازه می‌دهد ازطریق Wi-Fi- Direct در ویندوز یا با اتصال USB به ویندوز و مک، بتوانید اتصال را برقرار کنید. همچنین، از حالت Wi-Fi Hotspot هم پشتیبانی می‌کند؛ بنابراین، می‌توانید تمام دستگاه‌های وایرلس را متصل کنید.
در‌صورتی‌که PDANet+ برای شما عمل نکند، می‌توانید به NetShare به‌عنوان گزینه‌ی دیگر نگاه کنید که عملکرد مشابهی دارد. همچنین، استفاده از برنامه‌ی HotSpot Control می‌تواند برای گوشی‌های قدیمی‌تر، انتخابی ویژه باشد.

روش‌های دیگر اتصال به Tethering
ویژگی Hotspot را می‌توان سریع‌ترین و ساده‌ترین راه برای تبدیل تلفن شما به مودم وای فای دانست؛ اما اندروید چند گزینه دیگر هم برای اتصال دارد.

Bluetooth Tethering
این روش اتصال به اینترنت را می‌توان روشی مطمئن‌تر از اتصال اینترنت گوشی به سایر دستگاه‌ها ازطریق وای‌فای و بی‌سیم عنوان کرد و باتری شما هم خالی نخواهد شد. در‌حقیقت، گوشی شما با اتصال به لپ‌تاپ شارژ می‌شود.
هم‌اکنون، می‌دانید چگونه باید از گوشی اندروید به‌عنوان مودم وای فای استفاده کنید. همان‌طورکه گفته شد، ممکن است برخی اپراتورها این قابلیت را مسدود کنند. امیدواریم شما برای اتصال اینترنت گوشی به سایر دستگاه‌ها، مشکلی نداشته باشید تا بتوانید در مواقع لازم، از اینترنت گوشی استفاده کنید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گوشی هوشمند لپ تاپ شما می توانید اینترنت گوشی استفاده کنید گزینه ی ی اتصال گوشی ها بی سیم لپ تاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۴۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟

ایتنا - دو سال پیش، یک پزشک در شهر برست فرانسه کمپینی راه اندازی کرد تا مردم را وادار کند که گوشی‌های هوشمند خود را زمین بگذارند.
یانیک گیلودو، پزشک ورزشی در مرکز بیمارستان دانشگاه برست (CHU)، می‌گوید که حدود سه چهارم از ۵۰۰ شرکت‌کننده‌ در این چالش که مورد بررسی قرار گرفتند، نتوانستند استفاده از تلفن همراه خود را یک ساعت در روز کاهش دهند.

او می‌گوید با بررسی این افراد متوجه شده است که ۹۰ درصد از افرادی که موفق به کاهش استفاده تلفن همراه شده بودند، فعالیت جسمی بیشتری داشتند.

حالا این پزشک کتابی به زبان فرانسه تحت عنوان «گوشی‌های هوشمند می‌کشند» نوشته که در آن درباره تاثیرات منفی گوشی‌های هوشمند بر سلامت هشدار داده است و توصیه می‌کند که استفاده از آن را کاهش دهیم.

او می‌گوید که همیشه درباره رابطه بین تلفن‌ همراه و سبک زندگی بی‌تحرک کنجکاو بوده است. بسیاری از ما هنگام استفاده از گوشی‌های هوشمند روی یک صندلی یا کاناپه می‌نشینیم و گاهی دراز می‌کشیم. اگر یک ساعت بیشتر از تلفن همراه استفاده کنیم یعنی یک ساعت بیشتر نشسته‌ایم.

به گفته این پزشک مطالعات اخیر نشان می‌دهد که سبک زندگی بی‌تحرک یک عامل خطرناک برای بیماری‌های مزمن مانند دیابت، سکته، بیماری‌های قلبی، برخی سرطان‌ها و غیره است.

 

اندرو لپ، استاد دانشگاه کنت در ایالات متحده نیز که پیش‌تر مطالعه‌ای درباره رابطه تلفن‌همراه و میزان تحرک بدنی انجام داده، می‌گوید: «ما بررسی‌های متعددی در خصوص بی‌تحرکی، فعالیت بدنی و استفاده از تلفن همراه انجام داده‌ایم. بدون شک افرادی که بیشتر از تلفن همراه استفاده می‌کنند زمان بیشتری را در حالت نشسته سپری می‌کنند.»

این استاد دانشگاه افزود کسانی که حین ورزش یا پیاده‌ روی، با تلفن همراه صحبت می‌کنند یا پیامک می‌خوانند و ارسال می‌کنند، سرعت ورزش کردنشان هنگام استفاده از گوشی هوشمند کاهش میابد.

در مطالعه‌ای که سال ۲۰۱۹ نتیجه آن در ژورنال «Digital Health» منتشر شد، آقای لپ و همکارانش نوشتند که استفاده زیاد از تلفن همراه می‌تواند منجر به پدیده‌ای شود که این محققان نامش را «سیب زمینی فعال کاناپه» گذاشتند.

به گفته این محققان، هرچند این افراد شرایط لازم برای فعالیت بدنی را دارند اما بسیار کم تحرک هستند.

آقای لپ گفت که به طور کلی، نشستن طولانی مدت تاثیرات منفی بر سلامت دارد و کسانی که بیشتر از تلفن همراه استفاده می‌کنند در معرض خطر هستند.

آیا کم‌تحرکی تنها تاثیر استفاده از گوشی‌های هوشمند است؟
پل الیوت، استاد امپریال کالج لندن، در حال بررسی تاثیر گوشی‌های هوشمند بر سلامت انسان است.

او و همکارانش در مطالعه‌ای که اخیرا منتشر شده است، نوشتند که استفاده از تلفن‌همراه خطر ابتلا به سرطان مغز را افزایش نمی‌دهد.

 

این مطالعه که بزرگ‌ترین تحقیق چند ملیتی درباره تاثیرات تلفن‌ همراه بر سلامت است از سال ۲۰۰۷ آغاز شده و محققان در آن ۲۵۰ هزار کاربر را مورد بررسی قرار داده‌اند.

به دلیل ماهیت این مطالعه استفاده کنندگان از تلفن همراه قبل از ابتلا به بیماری خاصی مورد بررسی قرار می‌گیرند و تا سال‌ها بعد زیر نظر قرار خواهند گرفت.

آقای لیوت گفت در این مطالعه علاوه بر سرطان مغز، طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها دیگر مانند سایر سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های عصبی و بیماری‌های مربوط به باروری نیز مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

این محقق همچنین یکی از نویسندگان مطالعه‌ای بود که به بررسی استفاده از فناوری دیجیتال بر روی شاخص توده بدنی (BMI) در نوجوانان پرداخته بود و نتیجه آن در سال ۲۰۲۱ منتشر شد. محققان در این مطالعه دریافتند که میان فناوری دیجیتال و بروز این توده‌ها در نوجوانان ارتباط وجود دارد که «تا حدی ناشی از خواب ناکافی» است.

یانیک گیلودو می‌گوید زمانی که سیاست‌گذاران به دنبال راه‌ حل‌هایی برای جلوگیری از عدم تحرک فیزیکی فکر هستند باید کاهش استفاده از گوشی‌های هوشمند را نیز مورد توجه قرار دهند.

این پزشک توصیه می‌‌کند از تغییرات کوچکی مانند خاموش کردن تلفن در هنگام شام، ۴۵ دقیقه قبل از خواب و همچنین خاموش کردن آن در جلسات کاری شروع کنیم و به تدریج استفاده از تلفن همراه را کاهش دهیم.

دیگر خبرها

  • شما نظر بدهید / با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت مناسب اینترنت موافقید؟
  • شما نظر بدهید / آیا با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت اینترنت موافقید؟
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • ViLTE چیست و چه کاربردهایی دارد؟
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)