Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-08@20:03:47 GMT

راهکارهایی برای افزایش عمر باطری لپ‌تاپ

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۹۰۶۷۷

راهکارهایی برای افزایش عمر باطری لپ‌تاپ

به گزارش افکارنیوز،

شارژ باطری یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های هر دستگاه هوشمندی است که فرد در اختیار دارد. این مسئله برای لپ تاپ ‌ها نیز صدق می‌کند و زمانی اهمیتش بالاتر می‌رود که کاربر در فضایی به دور از پریز برق قرار دارد و نیازمند است تا مدتی با لپ تاپ خود فعالیت کند. خوشبختانه محصولات فناوری امروزی از گنجایش انرژی بیشتری برخوردارند و بسیاری از لپ تاپ‌ها می‌توانند بیش از ۸ ساعت شارژ را در خود ذخیره کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 اخبار اقتصادی- با این وجود همچنان کاربران زیادی با باطری لپ تاپ  ‌های خود مشکل دارند و معتقدند شارژ ذخیره شده به اندازه‌ای که شرکت سازنده مدعی آن است دوام نمی‌آورد. اما باید در نظر داشت که خیلی شرایط بر روی سلامت باطری لپ تاپ و زمان ذخیره شارژ آن تاثیر دارد. خوشبختانه فعالیت‌های لازم برای مدیریت شارژ و حفظ سلامت باطری لپ تاپ دشوار نیست و کاربران با در نظر گرفتن برخی شرایط به راحتی می‌توانند عمر و کارایی باطری لپ تاپ خود را افزایش دهند.

از آن جایی که مسائلی مانند تنظیمات قدرت لپ تاپ ، تعداد برنامه‌های باز شده، دمای محیط کار و اتصالات لپ تاپ به دستگاه‌های دیگر بر روی شارژ باطری تاثیر دارند، کاربر تنها نیاز است یک سری نکات جزئی و ساده را رعایت کند تا بتواند استفاده طولانی‌تری را از لپ تاپ خود داشته باشد.

استفاده از قابلیت تنظیم پردازش باطری در ویندوز

یکی از اولین اقداماتی که هر کاربر باید برای مدیریت سلامت باطری لپ تاپ انجام دهد، تنظیم قدرت پردازش باطری است. این قابلیت جدید در ویندوز ۱۰ به کاربران اجازه می‌دهد که عمر باطری را در قالب چند بخش قابل فهم و ساده مدیریت کنند. تنظیمات این بخش معمولا به صورت پیش‌فرض توسط کارخانه مشخص شده‌اند، اما کاربرانی که می‌خواهند آن را به دلخواه تنظیم کنند باید به نکات زیر توجه داشته باشند:

گزینه بهترین کارایی و یا همان Best Performance برای اشخاصی است که تمایل دارند قدرت بیشتری را از لپ تاپ خود دریافت کنند و اهمیت بسیاری به زمان ذخیره شارژ نمی‌دهند. در این حالت ویندوز برنامه‌هایی که در پس زمینه در حال فعالیت هستند را غیرفعال نمی‌کند و تمام انرژی لپ تاپ را صرف دستورات کاربر می‌کند. حالت کارایی بهتر و یا Better Performance مقداری از برنامه‌های پس زمینه را محدود می‌کند و تمرکز فعالیت لپ تاپ را بر روی نرم افزاری که توسط کاربر در حال استفاده است می‌گذارد. گزینه باطری بهتر یا Better Battery عمر باطری را افزایش می‌دهد و نسبت به حالت‌های بالایی مدت زمان بیشتری دوام می‌آورد. حالت ذخیره کننده باطری یا battery Saver تنها در زمانی مشخص می‌شود که لپ تاپ به برق وصل نباشد. این حالت شفافیت تصویر را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد، دانلود‌های سیستم را قطع می‌کند و همچنین اکثر برنامه‌های پس زمینه را غیرفعال می‌سازد.

آسان کردن جریان کار با بستن برنامه‌ها و اعمال حالت پرواز

اگر یک کاربر تنها در حال تایپ کردن است یا ویدئو تماشا می‌کند و نمی‌خواهد اعلان‌های جدید از شبکه‌های اجتماعی و برنامه‌ها دریافت کند می‌تواند به راحتی لپ تاپ خود را در حالت ذخیره کننده باطری قرار دهد. بهتر است کاربران همواره لپ تاپ خود را بر روی یک برنامه متمرکز سازند و مابقی نرم افزار‌ها را غیرفعال کنند این عمل مانند خاموش کردن چراغ یک اتاق خالی است.

اگر فرد تنها از یک برنامه استفاده می‌کند می‌تواند حالت پرواز لپ تاپ را فعال سازد. این حالت زمانی برای کاربر مفید است که وی به هیچ وجه نیازی به اینترنت نداشته باشد و فقط از یک برنامه استفاده کند. حالت پرواز می‌تواند حجم زیادی از مصرف انرژی باطری را کاهش دهد چرا که نه تنها ارتباط با اینترنت و وای‌فای را قطع می‌کند بلکه برنامه‌هایی که برای اعلان‌های خود به اینترنت وابسته بودن را نیز متوقف می‌سازد.

بستن برنامه‌هایی که انرژی زیادی مصرف می‌کنند

فعالیت تعداد بالای برنامه‌ها بر روی سیستم باعث می‌شود که باطری لپ تاپ سریعا خالی شود و در نتیجه کاربر نمی‌تواند از تمامی قدرت لپ تاپ خود استفاده کند. در سیستم عامل ویندوز کاربران می‌توانند با مراجعه به بخش تنظیمات برنامه‌ها یا Settings App فرایند کارکرد نرم افزار‌ها را مدیریت کنند. افراد برای دسترسی به بخش مورد نظر می‌توانند به راحتی در بخش جست‌وجو ویندوز جمله "see which apps are affecting your battery life" را تایپ کنند.

این عمل یک فهرستی را به نمایش درمی‌آور که شامل برنامه‌های پرکار و پرمصرف می‌شود. اگر کاربر شاهد برنامه‌ای باشد که از آن استفاده ندارد، اما نرم افزار مورد نظر انرژی بسیاری مصرف می‌کند، بهتر است آن را غیرفعال سازد تا لپ تاپ پردازش بهتری را داشته باشد. این برنامه‌های معمولا نمونه‌هایی هستند که کاربر باز کرده، اما آن‌ها را در پس زمینه رها کرده است.

برای تاثیرگذاری بهتر، کاربر می‌تواند در بخش جست‌وجو جمله "See which processes start up automatically when you start Windows" را تایپ کند و برنامه‌هایی که به صورت پیش‌فرض زمان روشن شدن رایانه فعال می‌شوند را شناسایی کند. پس از نمایان شدن فهرست مورد نظر کاربر می‌تواند با شناسایی برنامه‌هایی که کارایی ضروری و مفیدی ندارند آن‌ها را غیرفعال کند.

توجه زیاد به جریان هوا در سیستم لپ تاپ

عموم لپ تاپ‌های امروزی از باطری‌های لیتیوم پلیمری استفاده می‌کنند که پیشرفت بسیار مفیدی را نسبت به باطری‌های نسل گذشته داشته‌اند. با این باطری‌ها کاربر دیگر نیازی ندارد تا هر چند وقت یک بار باطری خود را به کلی خالی کند و نگران سلامت آن باشد. چیزی که کاربران باید به آن توجه داشته باشند دمای باطری‌های این نسل است.

بزرگترین مشکل لپ تاپ‌ها می‌تواند دریچه‌های هوایی باشد که جریان مفیدی از هوا را شکل نمی‌دهند. از طرف دیگر گرد و خاک می‌تواند مسیر جریان هوا را دچار اشکال کند. تمامی این موارد زمانی آسیب زننده‌تر می‌شوند که کاربر از لپ تاپ خود بر روی یک بالشت و یا ملافه استفاده کند؛ این شرایط باعث می‌شوند لپ تاپ داغ کند و جریان هوای مناسبی را نداشته باشد. بهترین راه آن است که کاربران لپ تاپ خود را بر روی یک فن مخصوص رومیزی قرار دهند و یا در صورت عدم وجود چنین امکاناتی آن را روی میز بگذارند.

توجه به عمر باطری لپ تاپ

تمامی باطری‌ها پس از مدتی گنجایش انرژی خود را از دست می‌دهند و نیاز به جایگزینی پیدا می‌کنند. از این رو کاربر باید همواره توجه خود را بر روی سلامت باطری نگه دارد. این کار برای افرادی که سیستم عامل ویندوز دارند کمی دشوار است و ممکن است گیج کننده باشد. کاربران باید ابتدا عنوان cmd را در بخش جست‌وجو تایپ کنند.

سپس افراد باید روی گزینه جست‌وجو راست کلیک کرده و گزینه Command Prompt را انتخاب کنند. در این بخش با تایپ powercfg /batteryreport رایانه پنجره‌ای جدیدی باز می‌کند که کاربر با ورود به آن می‌تواند سابقه استفاده از باطری، طراحی گنجایش باطری و گنجایش پیش‌فرض از سوی کارخانه را مشاهده کنند.

حمل باطری پشتیبان

در آخر بهترین و راحت‌ترین راه حل برای افزایش زمان استفاده از لپ تاپ، حمل یک باطری پشتیبان است. باطری‌های اکسترنالی وجود دارند که کاربر می‌تواند با وصل آن‌ها به لپ تاپ شاهد عملکردی مانند پاوربانک‌ها باشد. این وسایل قابل استفاده برای لپ تاپ‌ها، گوشی‌های هوشمند و حتی دیگر دستگاه‌های دیجیتالی هستند و معمولا قیمتی معادل ۱۰۰ الی ۲۰۰ دلار دارند.

چنین گجت‌هایی کمک می‌کنند که کاربر در هر شرایطی آماده باشد و هیچ‌وقت نگران اتمام شارژ دستگاه خود نباشند. با این وجود قبل از تهیه چنین دستگاهی کاربر باید ابتدا از سلامت باطری لپ تاپ خود مطمئن شود و برای بهبود عمر باطری تلاش کند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: لپ تاپ باطری لپ تاپ لپ تاپ باطری لپ تاپ برنامه هایی لپ تاپ خود باطری لپ تاپ سلامت باطری عمر باطری برنامه ها لپ تاپ ها بر روی لپ تاپ پس زمینه باطری ها جست وجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۰۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: حجم آب مورد نیاز برای تثبیت وضعیت دریاچه ارومیه نیز ۶ میلیارد مترمکعب است که با توجه به تبخیر سالانه ۲ میلیارد مترمکعب و میزان ورودی آب به دریاچه، نیازمند زمان لازم و یک برنامه‌ریزی منسجم از جمله مراقبت، رصد و اجرای برنامه‌های نرم افزاری هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان در برنامه صف اول شبکه سراسری خبر وسعت دریاچه ارومیه را در حال حاضر ۲۰۰۰ کیلومتر مربع عنوان و اظهار کرد: وسعت دریاچه ارومیه نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل ۵۶۰ کیلومتر مربع افزایش یافته و حجم آب دریاچه نیز با ۶۰۰ میلیون مترمکعب افزایش نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل، به دو و نیم میلیارد مترمکعب رسیده و از لحاظ ارتفاعی نیز تراز آب ۲۰ سانتی متر افزایش یافته است.

وی در ادامه سخنان خود مشکل دریاچه ارومیه را در دو بخش تغییر اقلیم و کاهش بارندگی‌ها و افزایش دما و همچنین مداخلات انسانی از جمله توسعه بخش کشاورزی و افزایش کاشت محصولات پر آب بر عنوان کرده و افزود: از سال ۱۳۷۷ شاهد روند نزولی آب دریاچه ارومیه بودیم و در مدت ۲۵ سال اخیر وضعیت دریاچه ارومیه به شکل کنونی درآمده است.

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به اجرای برنامه‌های مختلف سخت‌افزاری در دولت‌های مختلف در راستای احیای دریاچه ارومیه، گفت: در این مدت در حوزه نرم‌افزاری احیای دریاچه ارومیه کوتاهی شده و ما شاهد افزایش ۱۴۰ هزار هکتاری باغات حوضه آبریز دریاچه ارومیه هستیم و این مسئله موجب افزایش روند مصرف آب کشاورزی در این حوضه شده است.

معتمدیان با اشاره به حجم مصرف آب در برخی از محصولات پرآب بر در حوضه آبریز دریاچه ارومیه، عنوان کرد: مصرف آب باغات سیب و محصولات چغندرقند و یونجه ۵۷ درصد از آب کشاورزی حوضه دریاچه ارومیه است و این مسئله ضرورت استفاده از محصولات جایگزین از جمله محصولات کم آب بر و تغییر الگوی کشت را در این حوضه افزایش می‌دهد.

وی رویکرد اصلی ستاد احیای دریاچه ارومیه را اجرای برنامه‌های نرم‌افزاری و تغییر الگوی کشت عنوان کرده و ادامه داد: علیرغم وجود مشکلات موجود در این مسیر از جمله ۷۳ هزار حلقه چاه غیرمجاز، با تاکید رئیس جمهور و مخبر رئیس کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه، در کنار تأمین معیشت مردم الگوی مناسب مدیریت مصرف آب در این حوضه طراحی و اجرا می‌شود.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه در ادامه با قدردانی از تلاش دولت‌های گذشته در اجرای پروژه‌های مختلف سخت‌افزاری احیای دریاچه، تصریح کرد: با نگاه ویژه دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور و با اختصاص اعتبارات مورد نیاز، بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام احیای دریاچه ارومیه در این دولت به پایان رسیده و هر سه ماه شاهد افتتاح و بهره‌برداری از یکی از پروژه‌های سخت‌افزاری احیای دریاچه ارومیه هستیم.

معتمدیان افتتاح تونل انتقال آب از کانی‌سیب را یکی از مهم‌ترین پروژه‌های سخت‌افزاری احیای دریاچه ارومیه عنوان کرده و گفت: با عزم جدی دولت و به ویژه وزارت نیرو و پیگیری‌های انجام شده و تأمین اعتبارات مورد نیاز، این پروژه به دست رئیس جمهور محترم در ۵ اسفند ماه ۱۴۰۱ به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به رهاسازی آب از پشت سدهای استان در راستای احیای دریاچه ارومیه افزود: در کنار انتقال ۳۰۰ میلیون مترمکعب آب از کانی‌سیب، از آذر ماه سال گذشته بر اساس مطالعات و برآوردهای انجام شده، حق‌آبه دریاچه ارومیه از پشت سدهای مهاباد، بوکان، تکاب و چراغ ویس سقز به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شده است.

معتمدیان با اشاره به اینکه در حال حاضر روزانه حدود ۳۰ میلیون متر مکعب از طریق رهاسازی آب، به دریاچه ارومیه آب هدایت می‌شود و این روند تا دو هفته آینده ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: با توجه به بارش‌های اخیر، پیش بینی می‌شود حجم آب دریاچه ارومیه تا ۳ میلیارد متر مکعب افزایش یابد.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده در ستاد دریاچه ارومیه برای هدایت یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعب حق‌آبه از طریق رهاسازی آب از سدهای حوضه آبریز دریاچه و همچنین رودخانه‌های فاقد سد بود که خوشبختانه این میزان به یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب نیز افزایش یافته و این نشان از اثرات مدیریتی و کنترل‌های لازم در روند رهاسازی و انتقال آب به دریاچه ارومیه و مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی است.

معتمدیان گفت: در حوزه سخت‌افزاری پروژه نیمه تمام خط انتقال بادین‌آباد به طول چهار و نیم کیلومتر در راستای انتقال ۱۸۰ میلیون متر مکعب آب به پشت سد کانی‌سیب و انتقال از طریق تونل به دریاچه که با تلاش‌های شبانه‌روزی در حال اجراست و پیش بینی می‌شود تا پایان اردیبهشت ماه به اتمام می‌رسد.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با قدردانی از حمایت‌های رئیس جمهور از مطالبه ملی احیای دریاچه، گفت: در دولت سیزدهم با حمایت ریاست جمهوری و تعامل و همکاری وزارتخانه‌ها و تمامی دستگاه‌های متولی، روند احیای دریاچه ارومیه با جدیت دنبال شده است.

معتمدیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه حق‌آبه تالاب‌های دریاچه ارومیه در سال ۱۴۰۱ حدود ۶۵ میلیون مترمکعب تعیین شده بود، افزود: تاکنون ۹۰ میلیون مترمکعب آب از سدها به سمت تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه هدایت شده و این مسئله موجب تثبیت و احیای این تالاب شد.

وی همچنین با بیان اینکه شرایط خوب دریاچه ارومیه و تالاب‌ها، نشاط اجتماعی را برای جامعه به ارمغان آورده، خاطرنشان کرد: بهبود وضعیت دریاچه ارومیه و تالاب‌های اقماری آن، آثار خوب زیست محیطی و میزبانی از صدها هزار پرنده مهاجر را فراهم کرده است.

معتمدیان به استقبال گردشگران نوروزی و مسافران از بهبود شرایط دریاچه ارومیه نیز اشاره کرده و یادآور شد: با همکاری دستگاه‌های مختلف در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی احیای دریاچه ارومیه، اخیراً برنامه باشکوهی در ساحل دریاچه برگزار شد که با استقبال بی نظیر مردم روبرو شد و این مسئله علاقه ویژه مردم به دریاچه ارومیه را نشان داد.

وی همچنین با بیان اینکه برای احیای کامل دریاچه ارومیه حجم آب آن باید به ۱۴ میلیارد مترمکعب برسد، اضافه کرد: حجم آب مورد نیاز برای تثبیت وضعیت دریاچه ارومیه نیز ۶ میلیارد مترمکعب است که با توجه به تبخیر سالانه ۲ میلیارد مترمکعب و میزان ورودی آب به دریاچه، نیازمند زمان لازم و یک برنامه‌ریزی منسجم از جمله مراقبت، رصد و اجرای برنامه‌های نرم افزاری هستیم.

معتمدیان در ادامه با اشاره به رویکردهای نرم‌افزاری احیای دریاچه ارومیه در کنار اهمیت صیانت و ارتقای معیشت مردم، افزود: در راستای تغییر الگوی کشت در شمال آذربایجان‌غربی، طرح ۳ هزار هکتاری کاشت درختان کم آب‌بر پسته و گردو اجرا شده است و این طرح می‌تواند به عنوان یک طرح نمونه در جایگزینی کاشت درختان گردو و پسته به جای درختان سیب در راستای افزایش درآمد کشاورزان و کاهش آب مصرفی در حوزه کشاورزی به باغداران معرفی شود.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه به رویکرد دولت سیزدهم مبنی بر مردمی‌سازی امور نیز اشاره کرده و یادآور شد: همراهی مردم در اجرای سیاست‌هایی چون تغییر الگوی کشت، نیازمند تبیین برنامه‌ها و آگاهی مردم با استفاده از ظرفیت رسانه‌ها بویژه صدا و سیما و شبکه‌های اجتماعی است.

معتمدیان همچنین با اشاره به اختصاص ۶ هزار میلیارد تومان برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام نرم افزاری احیای دریاچه ارومیه در دولت سیزدهم، افزود: در کنار اجرای طرح کشت جایگزین، استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری و تداوم نهضت گلخانه‌ای نیز در خصوص احیای دریاچه ارومیه با جدیت دنبال می‌شود.

وی در پایان با تاکید بر اینکه مردم نقش اصلی را در حوزه نرم افزاری احیای دریاچه ارومیه دارند، تصریح کرد: مردم منطقه در کنار همراهی برای اجرای طرح تغییر الگوی کشت که افزایش درآمد را نیز به دنبال خواهد داشت، با جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز از حق‌آبه دریاچه ارومیه، همکاری لازم را با دستگاه‌های مربوطه داشته باشند.

کد خبر 751238

دیگر خبرها

  • ترفند‌های تثبیت وزن بعد از رژیم لاغری
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • واردات خودرو باید شتاب پیدا کند!
  • افزایش ۲۰ سانتی‌متری تراز دریاچه ارومیه
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • ریموت کنترل جرثقیل و کاربرد آن
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • پرفسور بالتازار چگونه دیده شد؟/ نقش جشنواره در افزایش انگیزه
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش