Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@11:21:38 GMT

کند شدن لپ تاپ؛ دلایل و راهکارها

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۹۸۳۲۲

کند شدن لپ تاپ؛ دلایل و راهکارها

کند شدن لپ تاپ یا ناشی از مشکلات نرم افزاری است و یا خرابی برخی قطعات را نشان می دهد. تقریبا همه کاربران مدل های مختلف لپ تاپ، اعم از مک و ویندوز، با این مشکل مواجه می شوند.

کند شدن لپ تاپ یا ناشی از مشکلات نرم افزاری است و یا خرابی برخی قطعات را نشان می دهد. تقریبا همه کاربران مدل های مختلف لپ تاپ، اعم از مک و ویندوز، با این مشکل مواجه می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیشتر موارد مسئله نرم افزاری بوده و جای نگرانی نیست؛ در این صورت می توان با روش های ساده و کم هزینه مشکل را حل کرد. اما گاهی کاهش سرعت لپ تاپ، مربوط به مشکلی جدی و یا حتی آسیب دیدگی های سخت افزاری است. در این صورت باید برای عیب یابی و برطرف شدن ایراد به صورت تخصصی، از تعمیرکاران مرکز تعمیر لپ تاپ کمک بگیرید. در ادامه مطلب، دلایل و راهکارهای رفع مشکل کند شدن لپ تاپ را معرفی می کنیم.

دلایل کند شدن لپ تاپ

به عنوان بخشی از مهم ترین دلایل افت سرعت لپ تاپ، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

آلودگی و خاک گرفتگی قطعات

معمولا وقتی حجم زیادی از آلودگی و گرد و خاک روی قطعات لپ تاپ انباشته می شود، کاربران شاهد کاهش سرعت دستگاه هستند. قطعاتی همچون فن در طول زمان آلوده شده و لایه ای از گرد و خاک روی آنها تشکیل می شود. این مسئله عملکرد قطعات را مختل کرده و پس از پردازش های سنگین، سرعت سیستم را کاهش می دهد. با سرویس به موقع لپ تاپ و پاکسازی مداوم قطعات، می توان از بروز این مشکل جلوگیری کرد.

قدیمی بودن سیستم عامل

گاهی کند شدن لپ تاپ، ناشی از قدیمی بودن ورژن سیستم عامل است. این مسئله هم در سیستم های ویندوزی و هم لپ تاپ های مک به مشاهده می شود. بد نیست وارد تنظیمات شده و در صورت قدیمی بودن نسخه سیستم عامل، آن را به آخرین ورژن عرضه شده آپدیت کنید.

پر بودن فضای دیسک هارد

یکی دیگر از دلایل کاهش سرعت لپ تاپ در ویندوز و مک او اس، پر بودن فضای هارد است. به ویژه درایو ویندوز، باید همیشه فضای خالی داشته باشد تا پردازش های سیستم به راحتی و با سرعت مناسب اجرا شوند. تکنسین های نمایندگی تعمیرات لپ تاپ لنوو و دیگر برندها به کاربران توصیه می کنند که همیشه آیکون ها و فایل های موجود در دسکتاپ را مرتب نگه داشته و حتی الامکان آنها را در درایوهای دیگری به جز درایو C ذخیره کنید.

ویروسی شدن سیستم

کند شدن لپ تاپ تقریبا در بیشتر موارد، مربوط به ویروسی شدن سیستم است. بدافزارها و بسیاری از ویروس های رایانه ای، فضای هارد را به شکل های مختلف اشغال کرده و از این طریق، باعث افت سرعت سیستم می شوند. بهتر است نرم افزارها و برنامه های مورد نیاز خود را از منابع معتبر و مطمئن دانلود و نصب کرده و همواره یک آنتی ویروس قوی در سیستم خود داشته باشید.

آسیب دیدگی هارد

اگر فضای هارد پر بوده و یا این قطعه آسیب دیده باشد، سرعت پردازش های لپ تاپ کاهش پیدا می کند. قبل از هر کاری سعی کنید حجم اطلاعات ذخیره شده در هارد را کاهش دهید. برای این منظور، می توانید بخشی از فایل ها و برنامه های اضافی را پاک کرده و یا در صورت امکان، بخشی از اطلاعات را به فضای ابری یا هارد اکسترنال منتقل کنید. اما گاهی باید هارد را ارتقا داده و یا در صورت آسیب دیدگی، آن را تعمیر کنید. در این صورت قیمت تعمیر لپ تاپ ایسوس و دیگر برندها افزایش پیدا می کند.

برنامه های باز در پس زمینه

یکی از شایع ترین دلایل کند کار کردن لپ تاپ، برنامه های اجرا شده در پس زمینه آن است. وقتی تعداد زیادی برنامه در پس زمینه سیستم باز باشد، چون هر برنامه از منابع سخت افزاری سیستم مانند رم، سی پی یو، هارد دیسک، کارت گرافیک و دیگر منابع استفاده می کند، سرعت بوت شدن سیستم عامل کاهش پیدا می کند. در نتیجه برنامه ها دیر اجرا شده و لپ تاپ کند می شود.

اجرا کردن همزمان چند نرم افزار

کند شدن لپ تاپ می تواند ناشی از اجرا کردن چند برنامه به صورت هم زمان باشد. اگر کند کار کردن لپ تاپ تان همیشگی نیست و فقط وقتی چند برنامه را بر روی ویندوز نصب می کنید، این مشکل پیش می آید، باید از اجرای هم زمان برنامه ها صرف نظر کنید. در این مواقع باید فقط، نرم افزاری را که به آن احتیاج دارید باز کنید.

محتوای این مطلب تبلیغاتی است و توسط سفارش‌دهنده، تهیه و تنظیم شده است

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شدن لپ تاپ نرم افزاری برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۸۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟ / دلایل اصلی رشد تورم در اقتصاد ایران چیست؟

به گزارش قدس آنلاین، موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی، وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت، در گزارشی تحت عنوان «سهم عوامل کلیدی موثر بر تورم و نهادهای متولی» عوامل اصلی ایجاد تورم و سهم هر یک از آن‌ها و سهم نهادهای مختلف در ایجاد و کنترل تورم را بررسی کرده است.

بر اساس این گزارش، بررسی روند تاریخی طی دهه‌های اخیر نشان می‌دهد سه عامل اصلی ایجاد تورم در اقتصاد ایران شامل رشد نقدینگی، نرخ ارز و تولید ناخالص داخلی است؛ به‌طوری‌که هر ۱۰ درصد افزایش نقدینگی، نرخ ارز و تولید ناخالص داخلی به ترتیب ۵، ۴ و منفی پنج درصد تورم ایجاد خواهد کرد. بنابراین از متوسط تورم ۲۷.۱ درصدی در دوره ۱۴۰۲ - ۱۳۹۲، حدود ۵۵ درصد آن ناشی از نقدینگی و ۳۵ درصد آن ناشی از نرخ ارز بوده و دلایل اصلی تورم در اقتصاد ایران را باید در رشد نقدینگی و رشد نرخ ارز جستجو کرد.

همچنین تحلیل روند تورم و زیرگروه‌های آن طی دوره ۱۴۰۲-۱۳۹۲ نشان می‌دهد که از متوسط تورم ۲۷.۱ درصدی طی این دوره، گروه «خوراکی‌ها» ۱۰.۹ واحد درصد، «مسکن» ۶.۴ واحد درصد و «حمل و نقل» ۲.۵ واحد درصد از تورم (مجموعاً ۲۰ واحد درصد) را به خود اختصاص داده‌اند. بنابراین سه گروه خوراکی‌ها، مسکن و حمل و نقل، سهم حدود ۷۳.۴ درصدی از تورم کل این دوره را دارند.

بررسی سهم زیرگروه‌های اصلی از تورم کل سال ۱۴۰۲ نیز نشان می‌دهد گروه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها سهم ۱۳.۹ واحد درصد از تورم ۴۰.۷ درصدی را به خود اختصاص داده‌اند. در میان اقلام خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها میوه و خشکبار با سهم ۱.۸ واحد درصدی و گوشت قرمز و سفید و فرآورده‌های آن با سهم ۶ واحد درصدی بیشترین سهم را در تورم این گروه داشته اند. در رتبه های بعدی گروه‌های «مسکن، آب، برق، گاز و سایر سوخت‌ها» و «حمل و نقل» به ترتیب با سهم ۱۲.۹ و ۳.۵ واحد درصدی از تورم ۴۰.۷ درصدی قرار دارند. در مجموع سه زیرگروه «خوراکی‌ها»، «مسکن» و «حمل و نقل» در سال ۱۴۰۲ سهم ۲۹.۲ واحد درصدی از تورم ۴۰.۷ درصدی را به خود اختصاص داده‌اند؛ بنابراین حدود ۷۱.۷ درصد از تورم سال ۱۴۰۲ مربوط به این سه گروه بوده است.

سهم ۳۹ درصدی وزارت جهاد در تورم

در بخش دیگری از این گزارش به سهم وزارتخانه‌های مختلف در تورم پرداخته شده است. در دوره ۱۴۰۲ - ۱۳۹۲ بیشترین تورم مرتبط با سه گروه خوراکی‌ها، مسکن و حمل و نقل بوده که عمدتا مرتبط با وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی هستند. بر این اساس طی دوره ۱۴۰۲ - ۱۳۹۲ از تورم ۱۰۰ درصدی به طور متوسط وزارت جهاد کشاورزی سهم ۳۹ درصدی، وزارت راه و شهرسازی سهم ۳۳ درصدی و وزارت صمت سهم ۱۸ درصدی را از تورم کل به خود اختصاص داده‌اند.

از طرف دیگر عوامل موثر بر اقتصاد ایران شامل نقدینگی و نرخ ارز بوده که عمدتاً در حیطه وظایف بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی قرار دارند. این دو متغیر دارای سهم مسلط حدود ۹۰ درصدی از تورم در اقتصاد ایران هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی 0 تا  100 دلایل + راهکار
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟ / دلایل اصلی رشد تورم در اقتصاد ایران چیست؟
  • فرانسه پهپاد کامیکازه با سرعت ۴۰۰کیلومتر برساعت ساخت
  • دلیل کوبش زیاد 405 در دست انداز
  • اطلاعیه جدید درباره دلایل ردصلاحیت روحانی
  • مهم‌ترین برنامه‌های بیژن نوباوه در صورت راهیابی به مجلس دوازدهم
  • واکنش سایت حسن روحانی به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره دلایل ردصلاحیتش
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود